Trinitas-ekvipagen_træner-bruger-hund

Din støtte gør en forskel!

Støt Trinitas – bliv støttemedlem!

Interesseret i at hjælpe vores forening med fast støtte? Opret et støttemedlemskab i vores forening. Med et støttemedlemskab kan du deltage i vores generalforsamlinger, dog uden stemmeret. 

Du støtter med minimum 300,00 kr. om året. Har du lyst til at give mere, er du mere end velkommen. Når du indbetaler bedes du skrive dit navn samt STØT.

Mange tak for din interesse i at hjælpe vores i arbejde med psykiatriske servicehunde til vores psykisk sårbare medborgere!

Støttemedlemskab

kr 300
00
minimum
  • Årligt kontingent
  • 7320 2147887

STØT TRINITAS PÅ MOBILEPAY 864536

Du kan også støtte os med et frivilligt engangsbeløb på MobilePay. Din støtte gør en stor forskel for vores arbejde. Tusind tak!

Trinitas-psykiatrisk-servicehund-Mikkel
Nyt liv med den psykiatriske servicehund

Livet med en kronisk psykiatrisk lidelse kan være svær. Her bruger den psykiatriske servicehund dens instinktive bånd til dets ejer til at hjælpe – og i flere tilfælde redde liv. Det beretter flere af vores brugere, som igennem os har fået deres hunde trænet til og certificeret som psykiatriske servicehunde.

Terapihund i dækken
Terapihund i blå vest
Terapihunden Luna

En terapihund en hund, der indgår i terapeutisk virke. En terapihunds opgave i terapien er at fungere som ‘icebreaker’ eller som en motiverende behandlingspartner.

En terapihund kan understøtte terapeuten og medvirke til at skabe tryghed og tillid i terapien. En terapihund er tilstede, nærværende og tryghedsskabende – den “er” og kan derfor ved sin blotte tilstedeværelse, være med til at skabe et trygt rum, hvor det er lettere at åbne op og være for klienten.

Terapihunden Ramses

Terapihunden Ramses hjælper sin ejer med at hjælpe psykisk sårbare der kommer på Fundamentet i Aarhus. Ramses har nogle helt klare opgaver, alt efter hvem der kommer – nogen går tur med ham, nogen klør ham bag øret, nogen har brug for han lægger hos dem – Ramses går rundt og opfylder de forskellige behov for tryghed, der er.