Trinitas-bliv-medlem-støt

Bliv medlem

Medlemskab

Ønsker du at uddanne og certificere din hund gennem vores forening, skal du være medlem. Almindeligt medlemskab er derfor kun for dig, som er i træning mod certificering til terapihund eller psykiatrisk servicehund. Så længe du ønske din hund aktiv servicehund, kræves der hvert andet år en re-certificering, så vi kan følge med i, at I lever op til vores forenings standarder. Du skal derfor forblive medlem.

Medlemskab

kr 225
00
  • Årligt kontingent
  • Betales via tilsendt faktura
Støt Trinitas – bliv støttemedlem!

Interesseret i at hjælpe vores forening med fast støtte? Opret et støttemedlemskab i vores forening. Med et støttemedlemskab kan du deltage i vores generalforsamlinger, dog uden stemmeret. Du støtter med minimum 300,00 kr. om året. Har du lyst til at give mere, er du mere end velkommen. Tag venligst kontakt til Trine på info@trinitas-st.dk, så sender hun en faktura på det ønskede beløb.

Mange tak for din interesse i at hjælpe vores i arbejde med psykiatriske servicehunde til vores psykisk sårbare medborgere!

Støttemedlemskab

kr 300
00
minimum
  • Årligt kontingent
  • Betales via tilsendt faktura
Picture of Koordinator, Trine Bargmann

Koordinator, Trine Bargmann

Er du interesseret i at blive medlem af vores forening? Eller har du spørgsmål til medlemskab, vores forenings arbejde, m.m.? Kontakt vores koordinator, Trine Bargmann.