Trænere

Trænere

(Siden er under opbygning – der vil komme flere trænere på løbende)

Trinitas samarbejder med trænerer over hele landet. Klik på din region for at finde en liste over trænere i nærheden.

Nordjylland


Maryann Kayleeope
Hundepsykologen,
9870 Sindal
“Jeg hedder Maryann, er midt i 40’erne og bor i den smukke vendsysselske natur. HUNDE ER MIT LIV – både mine egne og alle dem jeg træner, adfærdsbehandler eller på anden måde arbejder med. På billedet sidder jeg med min elskede Jazz – oprindelig gadehund fra Spanien, der sad på en af deres horrible, inhumane aflivningsstationer – men som jeg nåede at adoptere i sidste øjeblik til et herligt og kærligt liv i Danmark hos mig sammen med mine andre skønne gadehunde.

Mit motto og ikke mindst erfaring er, at stort set alle hunde kan blive pragtfulde familiehunde såvel som toplydlige servicehunde – hvadenten man er alm. opdrættet eller en dansk omplaceringshund, en udenlandsk gadehund eller en hund som på anden måde har fået ar på sjælen – det handler om positiv træning, kyndighed, tålmodighed og kærlighed. Det vigtigste er SAMHØRIGHEDEN mellem hunden og dets menneske – det særlige bånd som knytter disse to sjæle helt unikt og hjerteligt sammen <3
Udover at adfærdsbehandle, problemløse og rehabilitere, træner jeg servicehunde, foruden jeg tilbyder enetimer og kører egne hundetræningshold kontinuerligt året rundt. Sidst men ikke mindst giver jeg også individuel terapi, kst og massage til hunde.
Ellers arbejder jeg med rådgivning, mentaltræning, meditation, alternativ behandling samt coaching og faciliterer mennesker til at stå ved sig selv, kende og erkende sine behov og leve derefter, for ultimativt at opnå ydre såvel som indre harmoni og balance. I mit virke som mindfulnessinstruktør tilbyder jeg 8-12 ugers forløb til ptsd’ere, angste, depressive og stressramte borgere.
Jeg har selv været ramt af alvorlig stress og efterfølgende depression, så jeg har mærket effekterne heraf både på egen krop, men også i forhold til omgivelserne. Og jeg skal være den første til at bekræfte, at hvis ikke det havde været for mine hunde… – ja du véd, hvad jeg snakker om; hunden kan noget, som ikke engang vores nærmeste formår (hvor gerne de end vil). Gennem deres empati og indføling véd hunden præcis, hvad du behøver – og alt derudover kan vi træne den op til at kunne hjælpe dig med, så du kan have din servicehund med dig overalt ude i den verden, der nogle gange føles voldsomt overvældene, men hvor det bliver muligt for dig, fordi du har din fysiske, mentale og følelsesmæssige støtte lige ved siden af dig <3″

Midtjylland

Jan Vestergaard

Egely Hunde, 

7400 Herning

www.egelyhunde.dk

“Jeg er Trinitas Instruktør, da jeg finder arbejdet med hund og ejere meget interessant og nyder at se hvordan man ved at give hundeejeren en bedre forståelse for deres hund og viden til at træne deres hund, kan få udviklet et fantastisk samarbejde de to imellem. Det er for mig personligt utroligt givende at se hvordan man via dette samarbejde, kan være med til at give en person en meget bedre livskvalitet og frihed og ikke mindst se de bånd der bliver skabt imellem hund og ejer.”


Lone Venderby

8300 Odder

“Jeg har valgt at være træner i Trinitas idet man tydeligt kan se og mærke hvor stor en forskel og betydning det har for den enkelte kursist.

Når man efter en træningstime kan se at kursisten er glad, motiveret og går med rank ryg, bliver jeg glad for, at jeg har været i stand til at give nogle redskaber videre der gør hverdagen bedre.”


Josefine Yde Søndergaard

8310 Tranbjerg J 

“Jeg hedder Josefine og har valgt at blive træner hos Trinitas, da jeg elsker at arbejde med mennesker og dyr. Der findes ikke en bedre følelse end at se hvor meget livsglæde hundene kan give brugerne.”


Karina Hindborg

8362 Hørning

www.nythundeliv.dk

“Jeg har været en del af Trinitas i en del år efterhånden og er så heldig både at være i kulissen som bestyrelsesmedlem, ude i marken hvor jeg er med til at certificere de dygtige hunde og deres ejere, og ikke mindst privilegiet som træner, med at få lov til at følge ejer og hund på deres rejse til et mere selvstændigt og frit liv. ’Magien’ i samarbejdet imellem hund og ejer, er for mig den helt store motivation, for mit arbejde i Trinitas, og ikke mindst glæden ved den store variation imellem racerne, som for mig understreger at det ikke er selve racen der skaber en god psykiatrisk servicehund, men hvad den enkelte hund består af.”


Lone Thomsen

8381 Tilst

www.thomsen-og-hund.dk

“Jeg har valgt at være tilknyttet træner og bestyrelse suppleant i Trinitas af flere grunde, bl.a. min store interesse og kærlighed for hundene. Jeg ønsker at vise at det er muligt at uddanne en service hund på både hundens og ejerens præmisser. Derudover betyder det meget for mig at vi som samfund bliver bedre til at acceptere og omfavne hinandens forskelligheder – også når det omhandler psykiske udfordringer. ALLE har noget at bidrage med. Mit ønske er at jeg via mit arbejde i Trinitas kan hjælpe med at andre bliver mere selvstændige, får en større frihed i deres hverdag og i sidste ende en bedre livs kvalitet.”


Maja B. Bruus

Horsens Hundecenter
8700 Horsens
“Jeg har altid elsket hunde og har altid elsket den samførrighed der opstår mellem hunde og mennesker.
Derfor finder jeg også arbejdet med Trinitas Servicehunde helt unik – at få lov til at hjælpe, træne og vejlede og følge udviklingen til fra start til slut.
Det giver så meget mening og glæde at uddanne service hunde. Helt unikke hunden, som kan være med til at støtte og skabe øget livskvalitet for så mange med psykiatriske og sociale udfordringer.
Jeg glæder mig over at være en del af Trinitas!”

Ann Bjerregaard Sørensen

Jarlsminde Dyreterapi
8830 Tjele
www.jarlsminde-dyreterapi.dk

Jeg hedder Ann og er blandt andet eksamineret dyreadfærdsterapeut og professionel hundeejer instruktør.

Jeg har haft med hunde at gøre siden 1991 med træning af egne og andres hunde.

Jeg er selvstændig med firmaet Jarlsminde Dyreterapi, hvor jeg arbejder med uddannelse af psykiatriske servicehunde gennem Trinitas, adfærdsproblemer, træning, massage, kraniosakralterapi og rådgivning primært med hunde og heste.

Samarbejdet med Trinitas er et fantastisk arbejde, da jeg kan se den kæmpe forskel en hund kan gøre for personer med psykiske udfordringer.


John Frank Ahm

8920 Randers NV

“Jeg er træner for Trinitas, fordi jeg gerne vil bidrage til, at andre får et bedre liv. Det vil jeg, fordi jeg har fundet ud af, at det betyder meget for dem, der får hjælpen og at jeg kan gøre brug  af mine evner til at gøre forskel og hjælpe dem, der har særlig brug for hjælp. Første gang jeg kunne mærke, at det at hjælpe betyder noget, både for dem der får hjælpen og mig selv, var da jeg begyndte som besøgshundeekvipage på et plejehjem med vores ældste hund, Bea.

Min allerstærkeste egenskab, som hundetræner, er min evne til at observere, hvordan hunden og føreren samarbejder under træningen med hensyn til kropssprog, bevægelser, timing mm.Efterfølgende bruger jeg bruger disse observationer til at hjælpe hund og fører tættere på målet.”


Tove B. Jensen

8920 Randers NV

www.adara.dk

“Min helt store fritidsinteresse og passion er hunde. Sammen med min kæreste har jeg et hundehold med to hjemmeboende welsh springer spaniel tæver, som vi træner og går på prøver og jagt med. Derudover har vi opdræt og derigennem seks udeboende avlshunde. Jeg aktiv i flere hundeforeninger, bla. Dansk kennel klub, Spaniel Klubben og naturligvis Trinitas. Desuden er jeg formand for Spaniel Klubbens brugshundeudvalg og har været aktiv i bestyrelsesarbejdet i 13 år.

UDDANNELSE & KURSER:

  • 2016 Belønningsbaseret jagthundetræner (Thomas Stokke, Klickerklok.se).
  • 2013 Hundeanatomi kursus ved Gerard O’Shea.
  • 2010 Hundetræner og adfærdsbehandler (Alpha hundeadfærdscenter).
  • 2007 Opdrætteruddannelse under Dansk kennel klub.

Min generelle tilgang til træning og hunde er positiv og belønningsbaseret, med udgangspunkt i den enkelte hund, og altid på hundens præmisser.”


Sydjylland og Fyn

Helga Thorstein

5600 Faaborg

www.roidig.dk

“Hejsa mit navn er Helga og jeg har trænet og samarbejdet med hunden stort set hele mit voksne liv. Min først hund var en blanding af collie og labrador, og fik den da jeg var 12 år. Lady var utrolig lydhør og kunne en masse tricks, men var mest af alt en dejlig familiehund.

Siden jeg blev 18 år og flyttede hjemmefra, har jeg primært haft brugshunde af hyrdehunde racen og trænet dem indenfor DcH, DKK, Redningshund, eftersøgningstjenesten, samt spor arbejdet. I de seneste 8 år har det været labradoren (Formel 1) og markprøve / jagt verden. Ud over en stor passion for at uddanne og træne hunden, så er alle mine hunde skønne familiehunde, som alle i familen og omgangskredsen nyder godt af.

I mit arbejdsliv er jeg vikar, uddannet bl.a. som pædagog og arbejder primært indenfor psykiatrien, men også med det ældre menneske i eget hjem. Jeg er  desuden selvstændig med egen virksomhed, hvor jeg tilbyder Mindfulness, MBSR, (Mindfulness Baseret Stress Reduktion), samt systemisk samtale terapi og NADA, (øre-akupunktur).
Jeg har altid haft stor interesse i at hjælpe det enkelte menneske i at få så fint og positivt et samarbejde med deres hund, hvor hver eneste ekvipage er unik, uanset hvad de har af hunderace og “bagage” med fra deres private liv. Det menneske, der har hjertet på rette sted i samarbejdet med hunden, kan komme langt og få en vidunderlig fire benet ven. Det vil jeg gerne være med til at støtte op om, og derfor er jeg træner for Trinitas, hvor netop deres vision meget går “hånd i hanke” med nogen af mine egne visioner om, at “hunden er mennesket bedste ven, uanset hvad vi kommer med, og sammen kan hunden og mennesket være en kæmpe stor støtte for hinanden i dagligdagen”.

Lone Borg Jensen

6630 Rødding 

“Jeg har arbejdet med hunde en del år og har valgt at blive træner i Trinitas for at give hunde og mennesker det bedste grundlag for et unikt samarbejde i hverdagen. Jeg tror på det bedste resultat opnåes ved en positiv tilgang og et tempo, som tilpasses individet.”


Hanne Skafte-Christiansen
7080 Børkop

“Jeg har hele mit liv – studier, job og fritid – interesseret mig for adfærd hos både mennesker og dyr.
Som bestyrelsesmedlem og træner for Trinitas har jeg en unik mulighed for at hjælpe og selvstændiggøre ekvipagerne og fremelske den helt specielle samhørighed, som giver begge øget livskvalitet og fælles glæde.”


Sjælland

Hovedstaden

Lotte Overgaard

Harmonisk Hundecenter 

3390 Hundested

www.harmoniskhundecenter.dk

“Jeg hedder Lotte Overgaard og er bosat i Hundested med mine to puddelpiger. Jeg træner for Trinitas i Nordsjælland og Københavnsområdet.
Grunden til, at jeg har valgt at samarbejde med Trinitas, er dels, at det giver så meget mening at uddanne servicehunde ud fra positive metoder dels at jeg elsker at undervise og elsker hunde. Ekstra bonus når hunden kan hjælpe et menneske til bedre at kunne klare hverdagen.”

Nordjylland Nordjylland Midtjylland Midtjylland Sydjylland Sjælland Hovedstaden Hovedstaden