Støttemuligheder

STØTTEMULIGHEDER

Som frivilligdrevet forening er vi finansieret gennem midler fra fonde, legater – og ikke mindst bidrag fra virksomheder, private og medlemskaber.

Tak for jer!

Ønsker du at donere et beløb til Trinitas – service- & terapihunde, kan du gøre det her.
For virksomheder er beløbet fradragsberettiget op til 15.600 kr. Læs mere om dette på skat: Fradrag for gaver og bidrag til velgørende foreninger.

Herunder kan du se hvilke støttemuligheder vi tilbyder, og hvad du som bidragsyder får, som tak for din støtte.

Bliv medlem

Læs mere om, at blive medlem her.

Støt med en donation

Du kan støtte som privatperson eller på vegne af en virksomhed.

Donerer du på vegne af en virksomhed, vil du få virksomhedens logo eksponeret på vores hjemmeside såvel som facebookside. Dette gælder dog kun for et beløb på minimum DKK 100,-

Du kan på vores webshop vælge at støtte med: DKK 50,- DKK 100* DKK 150,- DKK 200, DKK eller DKK 500,-

Gå til donation

Giv en hundevest, DKK 100,-

Det koster os ca. 100 kr., at få produceret én hundevest. Hundevesten gives til de hunde, der har bestået deres certificering hos Trinitas. Vesten hjælper certificerede servicehunde med, at legitimere deres certificering og arbejdsstatus overfor samfundet og dets borgere.

SÅDAN FUNGERER DET

Når du donerer DKK 100,-, får du inden for 72 timer tilsendt et gavebevis via e-mail, som du selv kan printe ud, beholde eller give i gave.

Donerer du på vegne af en virksomhed, vil du yderligere få virksomhedens logo eksponeret på vores hjemmeside såvel som facebookside.

Din donation går til Trinitas’ arbejde med, at certificere tro livsledsagere med logrende haler, pels og poter til socialt udsatte mennesker, som er varigt psykisk udfordrede.

Gå til donation

HVORFOR GIVE EN HUNDEVEST?
Den psykiatriske servicehund støtter og assisterer på forskellig vis dens psykisk sårbare hundeejer – både i og uden for hjemmet. Dens arbejdsstatus som certificeret psyk. servicehund kan ses på dens blå hundevest fra Trinitas, hvorfor denne er uundværlig for dens hundeejer, når han/hun færdes i det offentlige rum.

Den blå hundevest signalerer til omverdenen “Jeg er på arbejde”, hvorfor klap og nus fra fremmede reduceres og skåner hundens ejer for overstimulerede situationer, der fx kan forværre hans/hendes angst, stress og/eller PTSD. Ydermere legitimerer vesten også hundens tilstedeværelse, eksempelvis i butikker og i offentlig transport, hvor hunde der ikke er certificerede, enten ikke er tilladte eller skal leve op til særlige krav og restriktioner.

Kort sagt kan man sige, at hundevesten er den certificerede psykiatriske servicehunds velfortjente superheltskappe, som den bruger i sit arbejde med at passe på og beskytte sin ejer.