Bestyrelse og frivillige

Bestyrelse og frivillige

Trinitas er en forening drevet af en bestyrelse og frivillige ildsjæle, som alle kender til, den effekt hunde kan have på ens psyke- og velvære.

Bestyrelse

Trine Bargmann
Formand og trænerudvalgsmedlem

“Jeg er uddannet hunde adfærdsbehandler og – træner, en 3 årige uddannelse, gennem Alpha adfærdscenter. Jeg har gennem min uddannelse kunnet se hvilken betydning hundene har på os mennesker, både som “hjælpere”, som gode “venner”, og hvilket forhold man kan opnå, når man respektere hunden for den den er. Jeg har set vigtigheden i at kunne kommunikere med sin hund, både for sammenholdet skyld, og hvor meget man den vej kan hjælpe sin hund gennem livet.

Jeg har på egen krop mærket hvad det gør ved én, at have et ansvar, at have en ven at dele glæder og sorger med, at have en der bare er der uanset hvad.

Jeg synes det er fantastisk, at kunne være med til at bringe denne glæde videre til andre med behov for hjælp.”

Lone Venderby
Bestyrelsesmedlem og kasserer

Jeg er uddannet Canis klikkerinstruktør og har, ved siden af mit arbejde som ejendomsadministrator, hundeskolen Canis Odder. Jeg har haft hund siden 2002, startede med Rottweiler, men sidenhen faldt jeg for racen Grosser Schweizer Sennenhund, som jeg har haft siden 2008.

Jeg blev engageret i foreningen gennem Karina Hindborg og imponeres over hundens egenskaber til at hjælpe personer med en psykisk diagnose. Jeg vil derfor gerne hjælpe til med at øge opmærksomheden og kendskabet til foreningen.

Man bliver stolt når man til en certificering ser det gode samarbejde mellem hund og fører og kan fornemme det perfekte ”makkerskab”.”

Vicki Frølich Olesen
Bestyrelsesmedlem

”Som barn brugte jeg og resten af min familie alt vores tid i en hundeklub, og er også uddannet træner. Det meste af min tid går med hund. Jeg er desuden uddannet cand. scient. animal sceince fra KU med fokus på hund.

Jeg mærker på egen krop, hvordan en hund kan hjælpe. Min egen hund, Wilma, er i øjeblikket i gang med træningen, og vi regner med at blive certificeret i løbet af foråret/sommeren 2019, og hun hjælper mig allerede i mange situationer. 

Den positive tilgang  til arbejdet med hundene har haft en kæmpe betydning for mit liv og jeg håber at kunne være med til at give dette videre til andre.”

 

Lone Thomsen
Suppleant og trænerudvalgsmedlem

“Jeg er uddannet hundetræner og adfærdsbehandler. Det er blandt andet på grund af forholdet til min egen hund og de erfaringer og oplevelser vi har haft sammen, at jeg har valgt at engagere mig i denne forening. Jeg håber også at kunne gøre en forskel i de kommende Trinitas brugeres liv og hverdag, såvel hund som ejer. Jeg mener at både hund og ejer kan drage stor nytte af hindanden og øge deres begges livskvalitet. Det har stor betydning for mig at hundene der er tilknyttet Trinitas har det godt både psykisk og fysisk og at der bliver trænet med positive metoder.”

 

Karina Hindborg
Suppleant og trænerudvalgsmedlem

“Jeg er uddannet hundeadfærdsrådgiver og træner og arbejder på et dyreinternat, der formidler dyr til nye hjem. Tilknytningen imellem dyr og mennesker har altid haft min interesse og jeg er stolt over at være en del af et team, der har fokus på at hjælpe mennesker på hundens præmisser. Hos min familie og jeg, fylder Grand Danois’en Nanna godt, både i hundekurven og i vores hjerter!”

Frivillige

 

Kamilla Regel Poulsen
Online kommunikation

“Jeg er meget glad for hunde, og i kontakten med min egen hund har jeg mærket, hvor meget det kan betyde for mit mentale overskud. Det har gjort mig nysgerrig på, hvor stor forskel forholdet mellem hund og menneske kan gøre – også for mennesker, som er særligt sårbare, og som har særlige behov. Derudover er jeg uddannet i virksomhedskommunikation og har kastet min kærlighed, primært på webkommunikationens mange muligheder.”

Jakob Wilbrandt
Webansvarlig

“Jeg er uddannet KaosPilot og det er i forbindelse med denne uddannelse at jeg har været med i opstarten af Trinitas. Jeg har været engageret, som formand, i Trinitas både af professionelle og personlige årsager. Jeg er imidlertid trådt tilbage som formand, men står nu for vedligeholdelse af hjemmesiden. Jeg har en stor forkærlighed for hunde, og har på egen krop oplevet hvordan de har gjort mig i stand til ting som jeg ikke troede jeg kunne. Denne oplevelse gav mig blod på tanden. Jeg fik lyst til at kunne videreformidle denne oplevelse til andre.”

Mai-Britt Sandvad – grafisk identitet