Trinitas_vores-samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere

DOG Copenhagen

DOG Copenhagen

DOG Copenhagen støtter Trinitas med seler og liner til medlemmer hvis hunde er uddannet og certificeret psykiatriske servicehunde og terapihunde gennem foreningen.

Nordic Bands

Nordic Bands

"Bag Nordic Bands finder du os; Linda og Helena. Sammen er vi mor og datter, der deler en brændende passion for hunde, hvorfra drømmen om Nordic Bands udsprang. Vores vision er, at udvikle og forbedre hunde verdenen hvor kvalitet og sikkerhed er i top prioritet."

Nordic Bands støtter Trinitas med fast webshop-rabatkode på 20% til foreningens medlemmer.

OK

OK

OK støtter Trinitas gennem deres kunder. Du kan derfor være med til at støtte vores forening hver gang, du tanker hos OK. For hver liter, du tanker hos OK, donerer OK nemlig 5 øre til vores forening. Kobl dit OK Kort eller App op til at støtte Trinitas! Læs mere på OKs hjemmeside.

Privat Socialrådgiver Karin B. Nissen og terapihunden Bine

Privat Socialrådgiver Karin B. Nissen og terapihunden Bine

For Karin er Trinitas’ arbejde for anerkendelse af værdien af hunde med sociale, pædagogiske og terapeutiske formål så vigtigt, at hun har valgt at støtte Trinitas økonomisk. Hendes bidrag går bl.a. til foreningens blå servicehundeveste og til ID-kort. Læs mere om Bine og Karins terapeutiske arbejde og socialrådgivning på www.karinBnissen.dk

Bliv samarbejdspartner med Trinitas

Vores forening sætter stor pris på alle vores samarbejdspartnere, som hjælper os med at hjælpe både psykisk sårbare til bedre liv med psykiatriske servicehunde og fagpersoner med at hjælpe andre med terapihunde.

Koordinator, Trine Bargmann

Koordinator, Trine Bargmann

Er din virksomhed interesseret i at blive samarbejdspartner med Trinitas? Kontakt vores koordinator, Trine Bargmann.