Trinitas_vores-samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere

Picture of 2nd Paw

2nd Paw

"2nd Paw er en lille forening, der driver en non-profit genbrugsbutik med hundeudstyr og drives 100% af frivillig arbejdskraft. Det vi sælger i butikken er doneret til os fra borgere og til tider andre foreninger eller butikker. Både hunde og ejere er altid velkomne i butikken.

2nd Paws formål er at støtte projekter, foreninger og initiativer der arbejder for dyrevelfærd. Vi har primært fokus på hunde i Danmark. Under dyrevelfærd medregner vi projekter, foreninger og initiativer hvor dyret, under gode forhold, hjælper mennesket, eller hvor relationen mellem dyr og menneske bidrager til begges velfærd."

LÆS MERE
Picture of Landsforeningen for PTSD-ramte og pårørende

Landsforeningen for PTSD-ramte og pårørende

"Vi har indgået et samarbejde med Landsforeningen for PTSD-ramte og pårørende omkring optræning af servicehunde til udvalgte medlemmer af LPTSD.

I Trinitas og LPTSD arbejder vi begge for at øge trivslen hos en gruppe mennesker, der kan have glæde af en psykiatrisk servicehund eller terapihund. LPTSD´s arbejder på at skabe et frirum for folk, der lever med PTSD, enten som ramt eller pårørende samt udbrede viden om PTSD og kontakt til relevante myndigheder, foreninger og institutioner.

Samarbejdet med Trinitas var derfor relevant og en kærkommen mulighed for LPTSD til at gøre en forskel for udvalgte medlemmer."

LÆS MERE
Picture of DOG Copenhagen

DOG Copenhagen

DOG Copenhagen støtter Trinitas med seler og liner til medlemmer hvis hunde er uddannet og certificeret psykiatriske servicehunde og terapihunde gennem foreningen.

LÆS MERE
Picture of Nordic Bands

Nordic Bands

"Bag Nordic Bands finder du os; Linda og Helena. Sammen er vi mor og datter, der deler en brændende passion for hunde, hvorfra drømmen om Nordic Bands udsprang. Vores vision er, at udvikle og forbedre hunde verdenen hvor kvalitet og sikkerhed er i top prioritet."

Nordic Bands støtter Trinitas med fast webshop-rabatkode på 20% til foreningens medlemmer.

Picture of OK

OK

OK støtter Trinitas gennem deres kunder. Du kan derfor være med til at støtte vores forening hver gang, du tanker hos OK. For hver liter, du tanker hos OK, donerer OK nemlig 5 øre til vores forening. Kobl dit OK Kort eller App op til at støtte Trinitas! Læs mere på OKs hjemmeside.

LÆS MERE

Tak for donationen!

Picture of Vissing Fonden

Vissing Fonden

Vissing Fonden støtter økonomisk Trinitas' projekt "Hunden som makker og livline". I dokumenterede projektet bliver fem makkerpar uddannet. Et makkerpar består af et psykisk sårbart ungt menneske (vedvarende psykiatrisk diagnose) mellem 18-25 år og personens hund. Trinitas forventer, at den langsigtede effekt vil være, at synligheden af foreningens arbejde bliver øget, så det baner vejen for at kunne hjælpe flere mennesker med psykisk sårbarhed.

Picture of Privat Socialrådgiver Karin B. Nissen og terapihunden Bine

Privat Socialrådgiver Karin B. Nissen og terapihunden Bine

For Karin er Trinitas’ arbejde for anerkendelse af værdien af hunde med sociale, pædagogiske og terapeutiske formål så vigtigt, at hun har valgt at støtte Trinitas økonomisk. Hendes bidrag går bl.a. til foreningens blå servicehundeveste og til ID-kort. Læs mere om Bine og Karins terapeutiske arbejde og socialrådgivning på www.karinBnissen.dk.

Picture of Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter og Mikkel Preisler støtter godhjertet Trinitas med et økonomisk bidrag.

"Hos DinTekstforfatter har vi valgt at støtte Trinitas fordi jeg på egen krop ved hvor stor betydning en hund
kan have i forbindelse med psykiske udfordringer. Derfor er det dejligt at se en forening, som kæmper for
at udbrede kendskabet til psykiske servicehunde og hjælpe med at træne dem, til stor glæde og gavn hos
ejerne. Mit håb er psykiske servicehunde bliver integreret i sundhedssystemet og det kommunale system som det
er i mange andre lande. For de kan gøre kæmpe forskel på livskvaliteten for dem som får dem.
Så til Trinitas – fortsæt det gode arbejde!"

- Mikkel Preisler, dintekstforfatter.dk.

Bliv samarbejdspartner med Trinitas

Vores forening sætter stor pris på alle vores samarbejdspartnere, som hjælper os med at hjælpe både psykisk sårbare til bedre liv med psykiatriske servicehunde og fagpersoner med at hjælpe andre med terapihunde.

Picture of Koordinator, Trine Bargmann

Koordinator, Trine Bargmann

Er din virksomhed interesseret i at blive samarbejdspartner med Trinitas? Kontakt vores koordinator, Trine Bargmann.